En knäckig rabarberpaj.
125 gr. mjölkfritt margarin
1/2 dl oatley imat
1/2 dl sirap
2 dl havregryn
1 1/2 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
Rabarber i små bitar, så att det täcker en pajform.
koka ihop margarin oatley och sirap i en kastrull, ta av från värmen och blanda i resten av ingredienserna. Häll över rabarberbitarna. In i ugnen 200 grader i tio minuter, sänk sedan till 150 grader i 10 - 15 minuter till. Glass smakar bra till.
125 gr. mjölkfritt margarin
1/2 dl oatley imat
1/2 dl sirap
2 dl havregryn
1 1/2 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
Rabarber i små bitar, så att det täcker en pajform.
koka ihop margarin oatley och sirap i en kastrull, ta av från värmen och blanda i resten av ingredienserna. Häll över rabarberbitarna. In i ugnen 200 grader i tio minuter, sänk sedan till 150 grader i 10 - 15 minuter till. Glass smakar bra till.
Fantastiskt god!!
SvaraRadera