Kaffe

Smakar bäst när Håkan kommer med det !



tisdag 20 december 2011

Cocosfudge

Jättegod Cocosfudge, som är väldigt snabb och enkel att göra. Mjölkfri är den också, bara man använder rätt choklad, och funkar fint för veganer.
250 ml. Coconut cream
200 g. Mörk choklad (jag använde Odense 55% choklad)
1 msk mjölkfritt margarin.
2 msk vaniljsocker
en nypa salt
1 dl cocosflingor (kanske lite till)
Öppna Coconut cream försiktigt och häll ut det vattniga i burken. Värm det krämiga coconut cream i en kastrull och bryt i chokladen. Tillsätt vaniljsocker margarin salt och cocosflingor.
Lägg bakplåtspapper i en liten form, (min var 12 x 20) Häll massan i formen och låt det stelna i kylen, skär i småbitar. Förvara kallt, annars bli de för kladdiga.

1 kommentar: